Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Moncontour

Oppdag den unike sjarmen til Moncontour med en privat feriebolig som utgangspunkt. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Moncontour

Leter du etter ting å gjøre når du er i området? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og utforsk alt det som gjør Moncontour så unikt. Her er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Chateau de Ligre (29,9 km)
  • Chateau de Montreuil-Bellay (30,8 km)
Transport

Transport i og rundt Moncontour

Flyplassen som ligger nærmest er Poitiers (PIS-Biard). Herfra er det bare 40 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Moncontour, FR?

I 2019 har vi 83 feriehus du kan velge blant i nærheten av Moncontour. Med blant annet 31 Hus og 5 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Moncontour finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Moncontour?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Moncontour. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Domaine Jean-Maurice Raffault: 612 ferieboliger
  • Basses—Sammarçolles stasjon: 514 ferieboliger
  • Port de l'Horloge: 172 ferieboliger
  • Arçay stasjon: 385 ferieboliger
  • Chinon kongelige festning: 652 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Moncontour på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Moncontour?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 31 Hus i Moncontour. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Moncontour, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 5 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 21 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 21 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Moncontour?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 36 ferieboligene med basseng vi har i Moncontour. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.