Guide til reisemålet

Omgivelsene rundt Blois med flott sjøutsikt venter på å bli utforsket

Nyt områdets monumenter, kirker og interessante museer med en feriebolig i Blois som base. De trendy omgivelsene er noe av det besøkende setter stor pris på. Videre imponerer byen med sjøutsikt og ostebutikker. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Blois

Om du heller vil ta tog, så er hovedstasjonen i byen Blois-Chambord stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Blois, FR?

I 2019 har vi 410 feriehus du kan velge blant i nærheten av Blois. Med blant annet 184 Hus og 74 Sommerhus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Blois finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Blois?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Blois. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Musee d'Histoire Naturelle: 617 ferieboliger
  • Blois-Chambord stasjon: 613 ferieboliger
  • Maison de la Magie: 613 ferieboliger
  • Chateau de Blois: 612 ferieboliger
  • St. Louis katedral: 617 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Blois på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Blois?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 184 Hus i Blois. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Blois, finner du:

  • Sommerhus: 74 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 5 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 74 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Leiligheter/sameie og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Blois?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 112 ferieboligene med basseng vi har i Blois. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.