Guide til reisemålet

Covarrubias og området rundt venter på deg med sin avslappende stemning

Områdets monumenter og historie er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Covarrubias. Besøkende elsker det avslappende mijøet og at de får oppleve nydelige hager. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Covarrubias

Har du lyst å finne attraksjoner å besøke når du er i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt det som er så gøy med Covarrubias. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 5 mil fra sentrum av byen:

  • Taller Artesano Yanez (10 km)
  • Lerma golfklubb (23,1 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Covarrubias

Fly til Burgos (RGS-Villafria), den nærmeste flyplassen, som ligger 35,3 km fra sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Covarrubias, ES?

I 2019 har vi 36 feriehus du kan velge blant i nærheten av Covarrubias. Med blant annet 3 Hus og 30 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Covarrubias finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Covarrubias?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Covarrubias. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Colegiata de San Cosme y San Damian: 63 ferieboliger
  • Dona Urraca-tårnet: 63 ferieboliger
  • Tårnet i Fernan Gonzalez: 63 ferieboliger
  • Archivo del Adelantamiento de Castilla: 63 ferieboliger
  • Cañón del Río Lobos naturpark: 81 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Covarrubias på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Covarrubias?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 3 Hus i Covarrubias. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Covarrubias, finner du:

  • Hytter: 30 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 30 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 30 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Covarrubias?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 13 ferieboligene med basseng vi har i Covarrubias. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.