Hvor bør jeg bo ved Key West, FL, US?

I 2018 har vi 1 590 feriehus du kan velge blant i nærheten av Key West. Med blant annet 726 hus og 543 leiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Key West finner du på HomeAway.

Hvilket område er best å bo i når man reiser til Key West?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over områdene i Key West med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Key West: 645 ferieboliger
 • Old Town: 1 152 ferieboliger
 • New Town: 367 ferieboliger
 • Historic Seaport: 935 ferieboliger
 • Midtown: 420 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre områder.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Key West?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Key West. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Florida Keys nasjonale marinreservat: 1 442 ferieboliger
 • Florida Keys Eco - Discovery Center: 1 443 ferieboliger
 • Safe Harbour Marina: 1 570 ferieboliger
 • The Green House: 1 442 ferieboliger
 • San Carlos Institute - Casa Cuba: 1 444 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Key West på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie hus i Key West?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 726 hus i Key West. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Key West, finner du:

 • Leiligheter: 543 selvforsynte ferieboliger
 • Båter: 18 selvforsynte ferieboliger
 • Yachter: 17 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som villaer og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig på en golfresort i Key West?

Absolutt! Homeaway har 775 ferieboliger på en golfresort til leie i Key West. Du har også mange andre muligheter i Key West og omegn, som:

 • I sentrum: 425 ferieboliger
 • I en landsby: 128 ferieboliger
 • Ved skibakkene: 42 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Key West?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 100 ferieboligene med sauna vi har i Key West. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Ferie i Key West

  Key West ligger ytterst i øykjeden Florida Keys, som strekker seg i en hvelving ut fra Florida-halvøyas sørlige odde. Her, på USAs siste utpost mot Karibia, tar man livet med ro og feirer solnedgangen med skål og dans. Hit har bohemer, kunstnere, eventyrere og forfattere blitt lokket av karibisk klima og åpent hav, og resultatet er en avslappet og fargerik atmosfære. Reiser du til Key West fra Miami med bil, vil du oppdage at veien er en vesentlig del av målet. Den sørligste delen av U.S. Highway 1 strekker seg 230 kilometer mellom Miami og Key West, og byr på en enestående kjøreopplevelse. Florida Keys består av ikke mindre enn 1700 øyer, de aller minste medregnet, og på veien passerer du 43 broer. Utenfor Key West ligger bare naturreservatet Dry Tortuga, også kjent som skilpaddeøyene. Bestiller du en feriebolig i Key West, er du garantert en opplevelse du sent vil glemme.

  Severdigheter i nærheten av din leilighet i Key West

  På Key West er det meningen at du skal ta livet med ro og nyte det tropiske klimaet og den vennlige atmosfæren. For å komme i riktig modus, kan det være en idé å stikke innom restauranten Turtle Kraals i Margaret Street. Her kan du nemlig være tilskuer til noe så sjeldent som skilpaddekappløp. En naturlig fortsettelse kan være å besøke Hemingway-huset, som du finner i gamlebyen, nærmere bestemt i Whitehead street. Her bodde Ernest Hemingway sammen med kona Pauline fra 1931 til 1939. Hvis du føler deg inspirert etter besøket, hvorfor ikke ta turen til Sloppy Joe's, Hemingways stampub? Her befinner du deg forresten i den mest berømte gata i Key West; Duval street, med sine 1,6 kilometer, strekker seg fra Mexicogulfen i nord til Atlanterhavet i sør. I nordenden ligger Mallory Square, plassen der folk stimler sammen for å se sola forsvinne ned i havet om kvelden. På denne tiden har også akrobater, sjonglører og selgere kommet ut for å tjene noen slanter. I den andre enden av Duval street kan du se en bøye som forteller deg at du er på USAs sørligste punkt. Stedet går under navnet Southernmost point, og er ofte tett befolket. Hvis du kjører bil til Key West, er det naturlig å ta noen pauser på veien. Key Largo, den største og nordligste av øyene, har en undersjøisk nasjonalpark som består av hele 70 nautiske kvadratmil. Parken heter John Pennekamp Coral Reef State Park, og har et av få levende korallrev i USA. Disse kan du se fra båter med glassbunn, eller du kan ta på deg dykkerutstyr og hoppe uti. Her er det også gode muligheter for blant annet fisking, svømming, kano- og kajakkpadling. Mellom Key Largo og Key West, om lag to timer fra sistnevnte, ligger øygruppa Islamorada. Stedet blir regnet som et eldorado både for sportsfiskere og dykkere. Her finner du også Bahia Honda State Park, med gode muligheter for piknik, vandring, sykling og utforsking. Tilbake i Key West har man Key West Tropical Forest & Botanical Garden – et arboret og botanisk hage med en flott samling trær, buskvekster og palmer. Denne ligger på Stock Island og holder åpent hver dag. På Key West butterfly and nature conservatory i Duvall street, kan du dessuten kikke på hundrevis av ulike sommerfugl- og fuglearter.

  Fritidsaktiviteter i nærheten av ditt feriehus i Key West

  Key West er en liten by, og for å få full oversikt kan du gå trappetrinnene opp til toppen av fyrtårnet i Whitehead Street. På en varm dag gjør den milde brisen her oppe seg ekstra godt. Slapp av med å vandre retningsløst rundt på øya og se på de gamle trehusene i kolonistil, og la den bohemske stemningen sige inn. Sett deg gjerne ned på Mallory Square og innta en drink eller et måltid ved vannkanten. Her kan du også følge med på alle cruiseskipene som legger til kai og turistene som strømmer ut fra dem. Vil du ha mer fart og spenning kan du prøve deg på vindsurfing, tennis, snorkling, dykking eller dyphavsfiske. En reise til Key West kan også by på gode shoppingmuligheter. Elektronikk og klær er ofte billigere enn i Norge.

  Spis & drikk i nærheten av din feriebolig i Key West

  Når du befinner deg i Key West, er du simpelthen nødt til å smake på den friske og fantastisk gode sitruspaien key lime pie, som er stedets spesialitet og en smaksbombe uten sidestykke! Key West er kjent for sitt kulturelle mangfold, og dette gjenspeiles i det rike utvalget av restauranter. Her kan du få italiensk, cubansk, thai-mat og mye mer. Med denne beliggenheten vil man også forvente å få servert god sjømat, og heller ikke på dette punktet blir du skuffet. Amerikanerne er, som alle vet, kjent for sine store porsjoner, så gled deg til maksimal tilfredsstillelse. Hamburger eller frityrstekt konkylie? Valget er ditt!

  Slik kan du reise til Key West

  Flyturen fra Norge til lufthavnen i Miami tar tolv timer med mellomlanding. På flyplassen har du mulighet til å leie bil. Kjøreturen ut til Key West tar omlag fire timer, og er virkelig en uforglemmelig opplevelse, med blå himmel og havutsikt på begge sider av veien. Vel framme på Key West er det fint å ta seg rundt både på sykkel og til bens. Du kan også ta sightseeingtoget, for å få litt oversikt over hva som er verdt å se.

  Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Key West

  Leter du etter ting å gjøre når du er i byen? Nyt Key West med sine spennende aktiviteter som båtturer og sykling. Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt det som gjør Key West så unikt. Dette er noen av de beste attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 5 mil fra sentrum av byen:

  • Key West akvarium (9,4 km)
  • Florida Keys nasjonale marinreservat (9,6 km)
  • Nancy Forrester's Secret Garden (10,1 km)
  • Key West golfklubb (15,4 km)

  Få flotte naturopplevelser i Key West

  Besøkende elsker Key West på grunn av solnedgangen og sjøutsikten. Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil du få den perfekte ferien i Key West. Dette er et par av områdets mest bergtakende severdigheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Smathers Beach (13,1 km)
  • Key West nasjonale villdyrreservat (3 km)
  • Fort Zachary Taylor historiske statspark (9,4 km)
  • South Beach (10,8 km)
  • Simonton Beach (11 km)
  • Higgs Beach (11,7 km)