Guide til reisemålet

Ste. Anne venter på deg med sin hyggelige lokalbefolkning

Strendene og de fantastiske omgivelsene vil garantert gjøre turen til Ste. Anne uforglemmelig. Denne byen har morsomme sportsarrangementer, et fantastisk uteliv og spennende guidede turer og tiltrekker seg mange besøkende, og de fotgjengervennlige gatene og den hyggelige lokalbefolkningen gjør den bare enda mer sjarmerende. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

Vær

Været i Ste. Anne

Dersom sommeraktiviteter står høyt på listen din, er august, juli, september og juni de varmeste månedene med en gjennomsnittstemperatur på 32 grader.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Ste. Anne

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil ikke Ste. Anne skuffe deg. Her er bare noen av områdets mest bemerkelsesverdige severdigheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Ste-Anne strand (3,9 km)
  • Plage Caravelle (4,4 km)
  • Plage de Bois Jolan (4,7 km)
  • Grande-Terre (10 km)
  • Raisins Clairs-stranden (11 km)
  • Gosier-øya (12,8 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Ste. Anne

Fly til Pointe-a-Pitre (PTP-Pointe-a-Pitre Intl.), den nærmeste flyplassen, 14,9 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Sainte-Anne, GP?

I 2019 har vi 2 308 feriehus du kan velge blant i nærheten av Sainte-Anne. Med blant annet 379 Hus og 811 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Sainte-Anne finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Sainte-Anne?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 379 Hus i Sainte-Anne. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Sainte-Anne, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 811 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 513 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 302 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Sainte-Anne?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 1 286 ferieboligene med basseng vi har i Sainte-Anne. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.