Hvor bør jeg bo ved Pinheiros, São Paulo?

I 2018 har vi 24 feriehus du kan velge blant i nærheten av Pinheiros. Med blant annet 21 Ettromsleiligheter og 19 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Pinheiros finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Pinheiros?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Pinheiros. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • São Paulo Hebraica-Rebouças stasjon: 294 ferieboliger
 • São Paulo Pinheiros stasjon: 325 ferieboliger
 • Tomie Ohtake kulturinstitutt: 321 ferieboliger
 • Igreja Nossa Senhora Do Brasil: 321 ferieboliger
 • Viga Espaco Cenico Teater: 332 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Pinheiros på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Ettromsleiligheter i Pinheiros?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 21 Ettromsleiligheter i Pinheiros. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Pinheiros, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 19 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 3 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Pinheiros?

Absolutt! Homeaway har 6 ferieboliger i sentrum til leie i Pinheiros. Du har også mange andre muligheter i Pinheiros og omegn, som:

  Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

  Kan jeg finne en feriebolig med privat basseng i Pinheiros?

  Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med privat basseng for deg blant alle de 2 ferieboligene med privat basseng vi har i Pinheiros. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.