Hvor bør jeg bo ved Mompeo, IT?

I 2018 har vi 201 feriehus du kan velge blant i nærheten av Mompeo. Med blant annet 56 Hus og 51 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Mompeo finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Mompeo?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Mompeo. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Rieti stasjon: 454 ferieboliger
 • Rieti Bagnoli Irpino stasjon: 462 ferieboliger
 • Rieti Poggio Fidoni stasjon: 560 ferieboliger
 • Abbazia di Farfa: 603 ferieboliger
 • PalaSojourner: 378 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Mompeo på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Mompeo?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 56 Hus i Mompeo. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Mompeo, finner du:

 • Villaer: 51 selvforsynte ferieboliger
 • Ettromsleiligheter: 48 selvforsynte ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 48 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Hus på landet/gods og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Mompeo?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 102 ferieboligene med basseng vi har i Mompeo. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Book en feriebolig for turen din til Mompeo

  Oppdag den unike sjarmen til Mompeo med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.