Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Marcillac-la-Croisille

Opplev den unike karakteren til Marcillac-la-Croisille ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Marcillac-la-Croisille

Er du på utkikk etter severdigheter å utforske i byen? Ta en tur ut fra ferieboligen og utforsk alt det som er så gøy med Marcillac-la-Croisille. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger under 5 mil unna sentrum:

 • Golf Val St Jean (22,3 km)
 • Golf de Neuvic (24,5 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Marcillac-la-Croisille

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, vil ikke Marcillac-la-Croisille skuffe deg. Her er bare noen av områdets mest bemerkelsesverdige naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

 • Gimel-fallene (15,3 km)
 • Jean Saintangel-hagen (19,2 km)
 • Arboretum du chateau de Neuvic d'Ussel (23,5 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Marcillac-la-Croisille

Fly til Brive-la-Gaillarde (BVE – Brive – Vallée de la Dordogne), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 45,5 km unna sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, er det også mulig å fly til Aurillac (AUR-Tronquieres), som ligger 49,8 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Marcillac-la-Croisille, FR?

I 2019 har vi 50 feriehus du kan velge blant i nærheten av Marcillac-la-Croisille. Med blant annet 27 Hus og 3 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Marcillac-la-Croisille finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Marcillac-la-Croisille?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Marcillac-la-Croisille. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Musée du cloître André Mazyerie: 324 ferieboliger
 • Saint-Leger kirke: 85 ferieboliger
 • Laroquebrou stasjon: 237 ferieboliger
 • Meymac Jassonneix stasjon: 80 ferieboliger
 • Arboretum du chateau de Neuvic d'Ussel: 106 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Marcillac-la-Croisille på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Marcillac-la-Croisille?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 27 Hus i Marcillac-la-Croisille. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Marcillac-la-Croisille, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 3 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 2 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 4 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Marcillac-la-Croisille?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 13 ferieboligene med basseng vi har i Marcillac-la-Croisille. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.