Guide til reisemålet

Vakre Tucepi venter på deg med en flott marina

Strendene og parkene er noe av det som gjør Tucepi til et utrolig vakkert sted. Det vakre landskapet er noe av det besøkende setter stor pris på. Videre imponerer byen med flotte sykkelstier og avslappende spasentre. Makarska-stranden og Baska Voda-stranden er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Vær

Gjennomsnittsværet for ulike sesonger i Tucepi

Dersom du har lyst å gjøre aktiviteter som passer best i varmt vær, er juli, august, juni og september de varmeste månedene, med en gjennomsnittstemperatur på 30 grader.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Tucepi

Besøkende elsker Tucepi på grunn av strendene og sjøutsikten. Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Tucepi et supert sted å reise. Dette er noen av områdets mest iøynefallende naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Makarska-stranden (6,4 km)
  • Baska Voda-stranden (13,6 km)
  • Modro Jezero (20,1 km)
  • Biokovo naturpark (3,9 km)
  • Tucepi strand (4,1 km)
  • Podgora strand (5,9 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Tucepi

Flyplassen som ligger nærmest er Brac (BWK). Herfra er det bare 33,4 km til sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du vurdere å fly til Split (SPU), som ligger 69,6 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Tucepi, HR?

I 2019 har vi 3 390 feriehus du kan velge blant i nærheten av Tucepi. Med blant annet 506 Hus og 2 538 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Tucepi finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Tucepi?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 506 Hus i Tucepi. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Tucepi, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 2 538 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 302 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 6 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Tucepi?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 730 ferieboligene med basseng vi har i Tucepi. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.