Hvor bør jeg bo ved Mount Selwyn, NSW, AU?

I 2018 har vi 8 feriehus du kan velge blant i nærheten av Mount Selwyn. Med blant annet 3 Hus og 2 Hoteller, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Mount Selwyn finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Mount Selwyn?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Mount Selwyn. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Tumut Golf Club: 27 ferieboliger
  • Tamut og omegns nabolagssenter: 27 ferieboliger
  • Adelong Falls Gold Mill Ruins: 30 ferieboliger
  • The Prince Alfred Bridge: 23 ferieboliger
  • Blowering Dam: 49 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Mount Selwyn på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Mount Selwyn?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 3 Hus i Mount Selwyn. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Mount Selwyn, finner du:

  • Hoteller: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Mount Selwyn?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 5 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Mount Selwyn. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.