Hvor bør jeg bo ved Palm Beach County, US?

I 2018 har vi 2 075 feriehus du kan velge blant i nærheten av Palm Beach County. Med blant annet 832 Hus og 731 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Palm Beach County finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære reisemålene i Palm Beach County?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Palm Beach County, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • West Palm Beach: 1 530 ferieboliger
 • Boca Raton: 1 745 ferieboliger
 • Delray Beach: 1 102 ferieboliger
 • Palm Beach: 1 455 ferieboliger
 • Boynton Beach: 1 068 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Palm Beach County! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Palm Beach County?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Palm Beach County med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • West Palm Beach: 1 530 ferieboliger
 • Boca Raton: 1 745 ferieboliger
 • Delray Beach: 1 102 ferieboliger
 • Palm Beach: 1 455 ferieboliger
 • Boynton Beach: 1 068 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Er det mulig å finne ferieboliger i nærheten når jeg flyr til Palm Beach County?

Ja, selvfølgelig! Utleierne våre tilbyr et stort utvalg av selvforsynte ferieboliger nær flyplassene. Blant flyplassene med et bredt utvalg av selvforsynte ferieboliger i Palm Beach County, finner du:

 • West Palm Beach, Florida (LNA-Lantana): 1 898 selvforsynte ferieboliger
 • Boca Raton, Florida (BCT): 3 155 selvforsynte ferieboliger
 • West Palm Beach, Florida (PBI-Palm Beach internasjonale flyplass): 1 903 selvforsynte ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du leter etter ferieboliger i nærheten av andre flyplasser.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Palm Beach County?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Palm Beach County. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Town Center at Boca Raton kjøpesenter: 3 150 ferieboliger
 • Calypso Bay vannpark: 1 780 ferieboliger
 • Royal Palm Yacht & Country Club: 3 088 ferieboliger
 • Palm Beach Mangonia Park Station: 1 598 ferieboliger
 • Boynton Beach Station: 1 858 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Palm Beach County på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie i Palm Beach

Byen Palm Beach ligger på sørøstkysten av Florida og er et populært feriemål – hit kommer ikke bare amerikanere, men også folk fra flere steder i Europa. Området har et tropisk regnskogsklima, det vil si at været er stabilt gjennom hele året, uten vekslende årstider som vi har. Om natten kan det bli kjølig, og hele året kommer det regnbyger, men på dagtid er det som regel mellom 25-30 grader, som en behagelig norsk sommer!

Severdigheter i nærheten av ditt feriehus i Palm Beach

Ikke minst på grunn av klimaet er det mange ting å se som fortoner seg svært eksotisk for nordmenn. I byen vil du finne både dyreparker, akvarier og en botanisk hage. Det finnes også en stor fornøyelsespark for små og store med barnlig sinn og eventyrlyst. Litt utenfor byen ligger flere parker og viltreservater – mange herlige steder for en aktiv ferie. Hva med en tur til Peanut Island? En nydelig øy rett utenfor byen tilgjengelig enten med bil eller båt. Øya er også perfekt for dykking, her trenger man ikke mer dykkerutstyr enn snorkel og dykkemaske. Vannet er krystallklart, og du vil raskt bli omgitt av fargerike fisker. En båttur langs kysten er en flott måte å se byen og områdene rundt på. Solnedgangsturene er legendariske og vel verdt å få med seg. Du kan selvsagt også gjerne benytte båtturen til å fiske, kanskje treffer du igjen noen av de eksotiske fiskene du så da du dykket tidligere? For de sportsinteresserte er byen et eldorado, med så forskjellige ting som tennis, billøp, ridning og krokket, for å nevne noe – i tillegg til en rekke storslagne golfbaner.

Spis & drikk på ferie i Palm Beach

Du finner alt du måtte ønske av mat og drikke i Palm Beach. Sjømat er den lokale spesialiteten for hele Florida, og noe du absolutt bør få med deg er den spesielle rekearten «Rock Shrimp», som tilberedes på et utall av måter. Hele året arrangeres det festivaler for ulike typer mat og drikke: Sjømatfestival, burgerfestival, ølfest osv. Er du i Palm Beach i januar, kan du få med deg den årlige «Taste of Compassion» - der premiekokker lager i stand de lekreste måltider, og inntektene går til veldedige formål. Her kan man med andre ord kose seg med god samvittighet!

Shopping & kultur i nærheten av din ferieleilighet i Palm Beach

Det finnes flere kunstgallerier i Palm Beach, med helårige utstillinger. Her finnes også en skulptur-park, som er svært populær blant besøkende. Gjennom hele året arrangeres det musikk- og filmfestivaler, messer, idretts¬arrangement og mye annet. Her finner man med andre ord noe for enhver smak. Når det gjelder shopping vil man ikke mangle noe i Palm Beach. Her finnes det kjøpesentre og større handlegater med alle de kjente merkevarene samt designervarer og lokale spesialiteter.