Hvor bør jeg bo ved Ploiesti, RO?

I 2019 har vi 7 feriehus du kan velge blant i nærheten av Ploiesti. Med blant annet 5 Leiligheter/sameie og 6 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Ploiesti finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Ploiesti?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Ploiesti. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Aventura-parken: 369 ferieboliger
  • Snagov-klosteret: 53 ferieboliger
  • Nicolae Grigorescu minnemuseum: 30 ferieboliger
  • B. P. Hasdeu minnemuseum: 26 ferieboliger
  • Hernea-kapellet: 27 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Ploiesti på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Ploiesti?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 5 Leiligheter/sameie i Ploiesti. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Ploiesti, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 6 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Ploiesti?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 5 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Ploiesti. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.