Finn sted – Slântsjev Brjag

Hvor bør jeg bo ved Slântsjev Brjag, BG?

I 2018 har vi 432 feriehus du kan velge blant i nærheten av Slântsjev Brjag. Med blant annet 363 leiligheter og 35 villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Slântsjev Brjag finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Slântsjev Brjag?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Slântsjev Brjag. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Sunny Beach: 501 ferieboliger
 • Action Aquapark: 499 ferieboliger
 • Sozopol bystrand: 387 ferieboliger
 • Calimera strand: 407 ferieboliger
 • Pantocrator Kristi kirke: 586 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Slântsjev Brjag på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Slântsjev Brjag?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 363 leiligheter i Slântsjev Brjag. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Slântsjev Brjag, finner du:

 • Villaer: 35 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 23 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig på stranden i Slântsjev Brjag?

Absolutt! Homeaway har 68 ferieboliger på stranden til leie i Slântsjev Brjag. Du har også mange andre muligheter i Slântsjev Brjag og omegn, som:

 • På en golfresort: 33 ferieboliger
 • Ved fjellet: 26 ferieboliger
 • Ved vannet: 22 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Slântsjev Brjag?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 33 ferieboligene med sauna vi har i Slântsjev Brjag. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Opplev unike omgivelser med nydelig vær i Sunny Beach

  Nyt blant annet steder på UNESCOs verdensarvliste når du drar til Sunny Beach. Byen tiltrekker seg mange besøkende med muligheter for strikkhopping, flotte forhold for vannski og dykkemuligheter. Ønsker du deg god plass når du skal på familieferie, vennetur eller ferie med kjæresten? Ferieboliger har ofte både fullt utstyrt kjøkken, adskilt spiseområde og fasiliteter for å vaske klær.

  Attraksjoner i og rundt Sunny Beach

  Skal du besøke Sunny Beach for første gang, og lurer på hva du bør gjøre der? Luna-parken og Action vannpark er to av de lokale attraksjonene. Besøkende som er på leting etter kulturelle opplevelser i nærheten, kan ta turen til Basilika for den hellige Guds mor Eleusa og Kirken for de hellige erkeengler Mikael og Gabriel eller få en lærerik kveld ved å dra til Arkeologisk museum eller Nessebar etnografiske museum. Ta deg tid til strandliv på fine strender som Sunny Beach og Nessebar South Beach, og til å nyte herlige grønne lunger som Izgrev-parken og Marine hager. Kanskje har du også lyst å besøke Nessebar stadion, Saint Paraskevi kirke eller Church of Saint John the Baptist.