Guide til reisemålet

Büdelsdorf og området rundt venter på deg med sine kunstgallerier

Nyt blant annet kunst når du drar til Büdelsdorf. Besøkende elsker den hyggelige lokalbefolkningen og at de får oppleve flotte restauranter. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Büdelsdorf

Håper du på å finne de beste tingene å se og gjøre når du er i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt det som gjør Büdelsdorf så unikt. Her er noen av de beste attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Lohersand golfbane (9,1 km)
  • Meerwasser-Wellenbad (19,2 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Büdelsdorf

Flyplassen som ligger nærmest er Hamburg (HAM). Den ligger 79,1 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du bestille fly til Lübeck (LBC), som ligger 87,7 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Büdelsdorf, DE?

I 2019 har vi 157 feriehus du kan velge blant i nærheten av Büdelsdorf. Med blant annet 36 Hus og 118 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Büdelsdorf finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Büdelsdorf?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Büdelsdorf. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Neumünster dyrehage: 208 ferieboliger
  • Lohersand golfbane: 752 ferieboliger
  • Nortorf stasjon: 281 ferieboliger
  • Emkendorf herregård: 1 017 ferieboliger
  • Holm-Museum: 1 419 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Büdelsdorf på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Büdelsdorf?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 36 Hus i Büdelsdorf. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Büdelsdorf, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 118 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 117 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Büdelsdorf?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 3 ferieboligene med basseng vi har i Büdelsdorf. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.