Guide til reisemålet

Dra til Waterton Park med sitt vakre landskap

Innsjøene, fjellene og isbreene utgjør de perfekte omgivelsene for ferien til Waterton Park. Reisende er særlig glad i byen fordi den har vakre turstier, flotte restauranter og spennende butikker, samt for det vakre landskapet og de fotgjengervennlige gatene de finner her. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Waterton Park

Reisende koser seg i Waterton Park med innsjøene, fjellene og isbreene. Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil du få den perfekte ferien i Waterton Park. Her er bare noen av områdets mest bemerkelsesverdige severdigheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Waterton Lakes nasjonalpark (3,7 km)
  • Cameron Falls (4,9 km)
  • Akamina-Kishinena Provincial Park (23 km)
  • Glacier National Park (45,3 km)

Hvor bør jeg bo ved Waterton Park, AB, CA?

I 2019 har vi 27 feriehus du kan velge blant i nærheten av Waterton Park. Med blant annet 6 Hus og 9 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Waterton Park finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Waterton Park?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 6 Hus i Waterton Park. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Waterton Park, finner du:

  • Hytter: 9 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 9 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 9 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Jakthytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Waterton Park?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 26 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Waterton Park. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.