Guide til reisemålet

Petionville vil trollbinde deg med musikkmiljøet sitt

Områdets livemusikk og kunst er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Petionville. Byen tiltrekker seg mange besøkende med hyggelige kaféer, spennende butikker og et fantastisk uteliv. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Transport

Å komme seg til og rundt i Petionville

Fly til Port-au-Prince (PAP-Toussaint Louverture internasjonale flyplass), den nærmeste flyplassen, som ligger 7,9 km fra sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Petionville, HT?

I 2019 har vi 35 feriehus du kan velge blant i nærheten av Petionville. Med blant annet 19 Hus og 10 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Petionville finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Petionville?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Petionville. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Expressions kunstgalleri: 36 ferieboliger
  • Marassa galleri: 35 ferieboliger
  • Fort Jacques: 36 ferieboliger
  • Monnin galleri: 35 ferieboliger
  • Church of St. Peter: 35 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Petionville på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Petionville?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 19 Hus i Petionville. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Petionville, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 10 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 10 selvforsynte ferieboliger
  • Hoteller: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Petionville?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 12 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Petionville. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.