Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Saint-Pierre-de-Frugie

Opplev den unike karakteren til Saint-Pierre-de-Frugie ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Transport

Å komme seg til og rundt i Saint-Pierre-de-Frugie

Flyplassen som ligger nærmest er Limoges (LIG-Limoges internasjonale flyplass). Den ligger 33,6 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du også fly til Perigueux (PGX), som ligger 45,8 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Saint-Pierre-de-Frugie, FR?

I 2019 har vi 146 feriehus du kan velge blant i nærheten av Saint-Pierre-de-Frugie. Med blant annet 52 Hus og 13 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Saint-Pierre-de-Frugie finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Saint-Pierre-de-Frugie?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Saint-Pierre-de-Frugie. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Limoges stasjon: 156 ferieboliger
  • Chateau de Chalucet: 183 ferieboliger
  • Limoges katedral: 158 ferieboliger
  • Verneuil-sur-Vienne stasjon: 182 ferieboliger
  • Limoges kunstmuseum: 160 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Saint-Pierre-de-Frugie på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Saint-Pierre-de-Frugie?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 52 Hus i Saint-Pierre-de-Frugie. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Saint-Pierre-de-Frugie, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 13 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 4 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 38 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Saint-Pierre-de-Frugie?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 94 ferieboligene med basseng vi har i Saint-Pierre-de-Frugie. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

    Utforsk reisemål rundt Saint-Pierre-de-Frugie