Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Coffin Bay

Parkene og de vakre omgivelsene gjør Coffin Bay så innbydende for sine besøkende. Noe av det som er mest populært med byen er at den har flotte golfbaner. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Coffin Bay

Håper du å finne de beste tingene å se og gjøre i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt det som er så gøy med Coffin Bay. Dette er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum:

  • Coffin Bay Golf Club (11,2 km)
  • Glen Forest turistpark (39,4 km)
  • Mikkira Station (41,2 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Coffin Bay

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil ikke Coffin Bay skuffe deg. Her er noen av områdets mest praktfulle særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Coffin Bay National Park (3,7 km)
  • Fishery Bay (45,8 km)
Transport

Transport i og rundt Coffin Bay

Fly til Port Lincoln, South Australia (PLO), den nærmeste flyplassen, 47,7 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Coffin Bay, SA, AU?

I 2019 har vi 82 feriehus du kan velge blant i nærheten av Coffin Bay. Med blant annet 41 Hus og 9 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Coffin Bay finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Coffin Bay?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 41 Hus i Coffin Bay. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Coffin Bay, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 9 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 19 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med grill i Coffin Bay?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med grill for deg blant alle de 64 ferieboligene med grill vi har i Coffin Bay. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.