Guide til reisemålet

La Chatre venter på deg med sin rike kultur

Opplev La Chatre og alt det du finner av kultur, interessante museer og historie her. Denne byen med de fotgjengervennlige gatene og den hyggelige lokalbefolkningen er kjent for å ha nydelige hager, spennende butikker og flotte restauranter. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Transport

Å komme seg til og rundt i La Chatre

Flyplassen som ligger nærmest er Chateauroux (CHR-Chateauroux - Centre). Herfra er det bare 37,5 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved La Chatre, FR?

I 2019 har vi 26 feriehus du kan velge blant i nærheten av La Chatre. Med blant annet 14 Hus og 2 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av La Chatre finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker La Chatre?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i La Chatre. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Musée George Sand et de la Vallée Noire: 81 ferieboliger
  • Circuit de Mornay: 109 ferieboliger
  • George Sands hus: 83 ferieboliger
  • Ardentes stasjon: 68 ferieboliger
  • Montierchaume stasjon: 41 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i La Chatre på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i La Chatre?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 14 Hus i La Chatre. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i La Chatre, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 3 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 3 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i La Chatre?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 19 ferieboligene med basseng vi har i La Chatre. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.