Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Vallans

Opplev den unike karakteren til Vallans ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Vallans

Håper du å finne attraksjoner å besøke når du er i byen? Ta en tur ut fra ferieboligen og opplev alt Vallans har å by på. Dette er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger under 50 kilometer unna sentrum:

  • Niort Golf Club (11,1 km)
  • L'Asinerie du Baudet du Poitou (21,2 km)
Transport

Transport i og rundt Vallans

Fly til La Rochelle (LRH-La Rochelle - Ile de Re), den nærmeste flyplassen, som ligger 50,2 km fra sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Vallans, FR?

I 2019 har vi 81 feriehus du kan velge blant i nærheten av Vallans. Med blant annet 39 Hus og 9 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Vallans finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Vallans?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Vallans. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Notre-Dame de Fontenay-le-Comte: 364 ferieboliger
  • Surgères stasjon: 1 754 ferieboliger
  • L'Asinerie du Baudet du Poitou: 325 ferieboliger
  • La Crèche stasjon: 201 ferieboliger
  • St. Jean d'Angelys museum: 395 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Vallans på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Vallans?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 39 Hus i Vallans. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Vallans, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 9 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 14 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Vallans?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 45 ferieboligene med basseng vi har i Vallans. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.