Hvor bør jeg bo ved Vallans, FR?

I 2019 har vi 88 feriehus du kan velge blant i nærheten av Vallans. Med blant annet 32 Hus og 28 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Vallans finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Vallans?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 32 Hus i Vallans. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Vallans, finner du:

 • Hytter: 28 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 28 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 28 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Ettromsleiligheter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Vallans?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 46 ferieboligene med basseng vi har i Vallans. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Vallans

  Opplev den unike karakteren til Vallans ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

  Sightseeing i og rundt Vallans

  Håper du å finne attraksjoner å besøke når du er i byen? Ta en tur ut fra ferieboligen og opplev alt Vallans har å by på. Dette er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger under 50 kilometer unna sentrum:

  • Niort Golf Club (11,1 km)
  • L'Asinerie du Baudet du Poitou (21,2 km)