Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Chalais

Opplev den unike karakteren til Chalais ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Transport

Å komme seg til og rundt i Chalais

Flyplassen som ligger nærmest er Perigueux (PGX). Den ligger 35,6 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du vurdere å fly til Limoges (LIG-Limoges internasjonale flyplass), som ligger 43,9 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Saint-Jory-de-Chalais, FR?

I 2019 har vi 247 feriehus du kan velge blant i nærheten av Saint-Jory-de-Chalais. Med blant annet 108 Hus og 18 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Saint-Jory-de-Chalais finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Saint-Jory-de-Chalais?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Saint-Jory-de-Chalais. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Château de Hautefort: 1 073 ferieboliger
  • Périgueux stasjon: 987 ferieboliger
  • Chateau de Montbrun: 438 ferieboliger
  • La Coquille stasjon: 500 ferieboliger
  • Chateau de Puyguilheim: 690 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Saint-Jory-de-Chalais på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Saint-Jory-de-Chalais?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 108 Hus i Saint-Jory-de-Chalais. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Saint-Jory-de-Chalais, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 18 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 6 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 55 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Saint-Jory-de-Chalais?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 165 ferieboligene med basseng vi har i Saint-Jory-de-Chalais. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

    Utforsk reisemål rundt Saint-Jory-de-Chalais