Hvor bør jeg bo ved Chitenay, FR?

I 2019 har vi 309 feriehus du kan velge blant i nærheten av Chitenay. Med blant annet 113 Hus og 87 Sommerhus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Chitenay finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Chitenay?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Chitenay. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Blois-Chambord stasjon: 479 ferieboliger
 • Noyers-sur-Cher Noyers-Saint-Aignan stasjon: 474 ferieboliger
 • Veuves Monteaux stasjon: 736 ferieboliger
 • Onzain stasjon: 717 ferieboliger
 • La Chaussée-Saint-Victor stasjon: 436 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Chitenay på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Chitenay?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 113 Hus i Chitenay. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Chitenay, finner du:

 • Sommerhus: 87 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 87 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 87 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Ettromsleiligheter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Chitenay?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 97 ferieboligene med basseng vi har i Chitenay. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Dra til Chitenay med sin hyggelige lokalbefolkning

  De botaniske hagene og de vakre omgivelsene gjør Chitenay så innbydende for sine besøkende. Besøkende elsker den hyggelige lokalbefolkningen og at de får oppleve flotte restauranter. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.