Hvor bør jeg bo ved Villefranche-de-Rouergue, FR?

I 2019 har vi 208 feriehus du kan velge blant i nærheten av Villefranche-de-Rouergue. Med blant annet 92 Hus og 53 Sommerhus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Villefranche-de-Rouergue finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Villefranche-de-Rouergue?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Villefranche-de-Rouergue. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Villefranche-de-Rouergue stasjon: 489 ferieboliger
 • Notre Dame de Villefranche-de-Rouergue: 486 ferieboliger
 • Chapelle des Penitents-Noirs: 483 ferieboliger
 • Montbrun stasjon: 475 ferieboliger
 • Saint-Martin-Labouval stasjon: 550 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Villefranche-de-Rouergue på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Villefranche-de-Rouergue?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 92 Hus i Villefranche-de-Rouergue. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Villefranche-de-Rouergue, finner du:

 • Sommerhus: 53 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 53 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 53 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Gårdshus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Villefranche-de-Rouergue?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 114 ferieboligene med basseng vi har i Villefranche-de-Rouergue. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Besøkende elsker Villefranche-de-Rouergue med sitt trendy miljø

  Nyt områdets monumenter, historie og interessante museer med en feriebolig i Villefranche-de-Rouergue som base. De trendy omgivelsene og den hyggelige lokalbefolkningen er veldig populært blant byens besøkende. Videre har byen dessuten både spennende butikker og flotte restauranter. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.