Hvor bør jeg bo ved Le Mesnil-Durand, FR?

I 2019 har vi 101 feriehus du kan velge blant i nærheten av Le Mesnil-Durand. Med blant annet 48 Hus og 24 Bungalower, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Le Mesnil-Durand finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Le Mesnil-Durand?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 48 Hus i Le Mesnil-Durand. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Le Mesnil-Durand, finner du:

 • Bungalower: 24 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 24 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 24 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Ettromsleiligheter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Le Mesnil-Durand?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 27 ferieboligene med basseng vi har i Le Mesnil-Durand. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Book en feriebolig for turen din til Le Mesnil-Durand

  Oppdag den unike sjarmen til Le Mesnil-Durand med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

  Sightseeing i og rundt Le Mesnil-Durand

  Er du på jakt etter ting å gjøre under oppholdet ditt? Ta en tur ut fra ferieboligen og opplev alt Le Mesnil-Durand har å by på. Her er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger under 5 mil unna sentrum:

  • Calvados Pierre Huet (13,6 km)
  • La Dame Blanche (14 km)
  • Manoir de Grandouet (14 km)
  • Les Arpents du Soleil vingård (16,9 km)