Hvor bør jeg bo ved Stockheim, DE?

I 2019 har vi 63 feriehus du kan velge blant i nærheten av Stockheim. Med blant annet 36 Ettromsleiligheter og 36 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Stockheim finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Ettromsleiligheter i Stockheim?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 36 Ettromsleiligheter i Stockheim. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Stockheim, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 36 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 21 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 2 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Hytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Stockheim?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 4 ferieboligene med basseng vi har i Stockheim. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Nyt Stockheims landskap med vakker natur

  Oppdag den unike sjarmen til Stockheim med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

  Opplev den fantastiske naturen i Stockheim

  Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Stockheim et ypperlig sted å reise. Her er noen av områdets mest iøynefallende naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Schlossplatz (23,3 km)
  • Bad Steben spa (25,7 km)