Guide til reisemålet

Vakre Carlsbad venter på deg med ørken

Nyt blant annet interessante museer når du drar til Carlsbad. Byen tiltrekker seg mange besøkende med fine parker, et trivelig elveområde og vakre turstier. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Carlsbad

Har du lyst å finne de beste tingene å se og gjøre når du er i området? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og sjekk ut alt Carlsbad har å by på. Dette er noen av de beste attraksjonene å utforske, som alle ligger under 5 mil unna sentrum:

 • Lake Carlsbad golfbane (1,5 km)
 • Living Desert Zoo & Gardens delstatspark (5,3 km)
 • Eddy County Fairgrounds (46 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Carlsbad

Carlsbad er kjent for ørkenen, parkene og fjellene. Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Carlsbad et supert sted å reise. Dette er noen av områdets mest praktfulle naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Lamont Street Park (1,3 km)
 • Carlsbad Caverns National Park (34 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Carlsbad

Fly til Carlsbad, NM (CNM-Cavern City flyplass), den nærmeste flyplassen, 8,4 km unna sentrum.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Carlsbad?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Carlsbad. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Riverwalk rekreasjonssenter: 20 ferieboliger
 • Living Desert Zoo & Gardens delstatspark: 20 ferieboliger
 • Lake Carlsbad golfbane: 20 ferieboliger
 • Lamont Street Park: 20 ferieboliger
 • Carlsbad Museum & Art Center: 20 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Carlsbad på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Carlsbad?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 19 Hus i Carlsbad. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Carlsbad, finner du:

  Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Carlsbad?

  Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 17 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Carlsbad. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.