AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Besøkende elsker Haro med sine landlige omgivelser

Opplev Haro og alt det du finner av vin, kirker og festivaler her. De som reiser hit setter stor pris på de fotgjengervennlige gatene i byen. Når du drar hit vil du dessuten få monumenter, spennende guidede turer og et fantastisk uteliv. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Haro

Håper du på å finne severdigheter å utforske når du er i byen? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og opplev alt det som er så gøy med Haro. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 5 mil fra sentrum av byen:

  • Bodegas Muga (0,7 km)
  • Bodegas Bilbainas (0,8 km)
  • Bodega La Rioja Alta S.A. (0,8 km)
  • Bodega Rafael Lopez de Heredia (0,8 km)
  • Bodegas Ramon Bilbao (1,5 km)
  • Junguitu vinmuseum (3,2 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Haro

Fly til Vitoria (VIT), den nærmeste flyplassen, som ligger 35,4 km fra sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, er det også mulig å fly til Logrono (RJL-Agoncillo), som ligger 45,6 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Haro, ES?

I 2020 har vi 48 feriehus du kan velge blant i nærheten av Haro. Med blant annet 9 Hus og 23 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Haro finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Haro?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 9 Hus i Haro. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Haro, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 23 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 3 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 10 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Haro?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 8 ferieboligene med basseng vi har i Haro. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.