AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Omgivelsene rundt Ystad med en flott marina venter på å bli utforsket

Nyt områdets interessante museer, monumenter og teatre med en feriebolig i Ystad som base. De romantiske omgivelsene er også noe de som reiser hit setter pris på. Byen kan dessuten by på avslappende spasentre, fine parker og nydelige hager. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Ystad

Har du lyst å finne severdigheter å utforske under oppholdet ditt? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og utforsk alt det som er så gøy med Ystad. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger under 5 mil fra sentrum av byen:

  • Fyledalen naturreservat (13,4 km)
  • Abbekås golfklubb (13,8 km)
  • Stiby golf (27,7 km)
  • Tegelberga Golf and Country Club (37,1 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Ystad

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Ystad det perfekte reisemål. Dette er et par av områdets mest bemerkelsesverdige særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Mossbystrand (12,4 km)
  • Fyledalen naturreservat (13,4 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Ystad

Fly til Malmö (MMX-Sturup), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 31,2 km unna sentrum av byen. Dersom du ikke finner et passende fly, er det også mulig å fly til Kristianstad (KID), som ligger 57,3 km unna.

Dersom du reiser med tog, er Ystad stasjon, Svarte stasjon og Rynge stasjon de største stasjonene i området.

Hvor bør jeg bo ved Ystad, SE?

I 2020 har vi 157 feriehus du kan velge blant i nærheten av Ystad. Med blant annet 129 Hus og 25 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Ystad finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Ystad?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 129 Hus i Ystad. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Ystad, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 25 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 25 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Ystad?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 7 ferieboligene med basseng vi har i Ystad. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.