Guide til reisemålet

Omgivelsene rundt Athol med vakre strender venter på å bli utforsket

Strendene og de fantastiske omgivelsene vil garantert gjøre turen til Athol uforglemmelig. De romantiske omgivelsene er noe av det besøkende setter stor pris på. Videre imponerer byen med spennende butikker og flotte restauranter. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Athol

Er du på jakt etter severdigheter å utforske i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt det som er så gøy med Athol. Her er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger mindre enn 5 mil fra sentrum av byen:

 • Silverwood temapark (4,4 km)
 • Avondale golfbane (20,2 km)
 • Triple Play familiepark (22,3 km)
Transport

Transport i og rundt Athol

Flyplassen som ligger nærmest er Spokane, WA (SFF-Felts Field). Herfra er det bare 54,9 km til sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, er det også mulig å fly til Spokane, WA (GEG-Spokane internasjonale flyplass), som ligger 71,7 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Athol, ID, US?

I 2019 har vi 150 feriehus du kan velge blant i nærheten av Athol. Med blant annet 93 Hus og 31 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Athol finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Athol?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Athol. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Silverwood temapark: 467 ferieboliger
 • Museum of North Idaho: 582 ferieboliger
 • Coeur d'Alene Golf Course: 458 ferieboliger
 • Samowen Park: 356 ferieboliger
 • Liberty Lake: 658 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Athol på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Athol?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 93 Hus i Athol. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Athol, finner du:

 • Hytter: 31 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 31 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 31 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Leiligheter/sameie og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Athol?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 7 ferieboligene med basseng vi har i Athol. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.