Guide til reisemålet

Evart venter på deg med sitt trendy miljø

Oppdag den unike sjarmen til Evart med en privat feriebolig som utgangspunkt. De trendy omgivelsene og den hyggelige lokalbefolkningen er veldig populært blant byens besøkende. Videre har byen dessuten både spennende butikker og flotte restauranter. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Evart

Leter du etter ting å gjøre i byen? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og utforsk alt det som gjør Evart så unikt. Her er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

  • The rose golf course (22,2 km)
  • Clear Lake Golf Club (25,9 km)

Hvor bør jeg bo ved Evart, MI, US?

I 2019 har vi 72 feriehus du kan velge blant i nærheten av Evart. Med blant annet 21 Hus og 43 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Evart finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Evart?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Evart. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Falcon Head golfbane: 60 ferieboliger
  • St Ives golfbane: 45 ferieboliger
  • Katke golfbane: 59 ferieboliger
  • Card Wildlife Education Center: 58 ferieboliger
  • Tulleymore golfbane: 52 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Evart på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Evart?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 21 Hus i Evart. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Evart, finner du:

  • Hytter: 43 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 43 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 43 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Jakthytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Evart?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 51 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Evart. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.