Guide til reisemålet

Dra til Løgstør med alle sine opplevelser

Områdets monumenter og interessante museer er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Løgstør. Byen er særlig populær for flotte golfbaner og flotte restauranter. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Løgstør

Leter du etter de beste tingene å se og gjøre under oppholdet ditt? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt det som er så gøy med Løgstør. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger under 5 mil fra sentrum av byen:

 • Jammerbugtens golfklubb (16,8 km)
 • Oland golfklubb (23 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Løgstør

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Løgstør det perfekte reisemål. Her er noen av områdets mest praktfulle naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Ertebølle strand (17,5 km)
 • Bulbjerg (29,1 km)
Transport

Transport i og rundt Løgstør

Fly til Aalborg (AAL), den nærmeste flyplassen, 38,5 km unna sentrum.

Dersom du reiser med tog, kan du dra til Logstor Bussterminal.

Hvor bør jeg bo ved Løgstør kommune, DK?

I 2019 har vi 374 feriehus du kan velge blant i nærheten av Løgstør kommune. Med blant annet 360 Hus og 6 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Løgstør kommune finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Løgstør kommune?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Løgstør kommune. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Limfjordsmuseet: 634 ferieboliger
 • Logstor Bussterminal: 660 ferieboliger
 • Frederik VIIs Kanal: 634 ferieboliger
 • Aggersborg kirke: 640 ferieboliger
 • Blokhus strand: 1 862 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Løgstør kommune på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Løgstør kommune?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 360 Hus i Løgstør kommune. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Løgstør kommune, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 6 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 8 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 8 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Løgstør kommune?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 32 ferieboligene med basseng vi har i Løgstør kommune. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.