Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Bouilhonnac

Oppdag den unike sjarmen til Bouilhonnac med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Bouilhonnac

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Bouilhonnac et supert sted å reise. Her er noen av områdets mest bergtakende naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Cabrespine-hulen (13,3 km)
 • La Curiosite de L'Auriol (22,5 km)
 • Les Gorges de la Cesse (24,7 km)
Transport

Transport i og rundt Bouilhonnac

Flyplassen som ligger nærmest er Carcassonne (CCF-Pays Cathare). Den ligger 11,2 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du også fly til Castres (DCM-Mazamet), som ligger 37,9 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Bouilhonnac, FR?

I 2019 har vi 638 feriehus du kan velge blant i nærheten av Bouilhonnac. Med blant annet 237 Hus og 191 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Bouilhonnac finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Bouilhonnac?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Bouilhonnac. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Carcassonne stasjon: 1 302 ferieboliger
 • Slottet i Lastours: 1 253 ferieboliger
 • Verzeille stasjon: 1 223 ferieboliger
 • Fabrezan-tårnet: 1 703 ferieboliger
 • St. Julians og St. Basils kirke: 1 637 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Bouilhonnac på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Bouilhonnac?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 237 Hus i Bouilhonnac. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Bouilhonnac, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 191 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 74 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 78 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Bouilhonnac?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 288 ferieboligene med basseng vi har i Bouilhonnac. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.