Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Prades-d'Aubrac

Opplev den unike karakteren til Prades-d'Aubrac ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Prades-d'Aubrac

Leter du etter de beste tingene å se og gjøre i området? Ta en tur ut fra ferieboligen og utforsk alt som gjør Prades-d'Aubrac til et så morsomt sted å feriere. Dette er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger under 5 mil fra sentrum av byen:

 • Golf de Mezeyrac (22 km)
 • Golf des Gorges du Tarn (25,3 km)
 • Gevaudan ulvepark (26 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Prades-d'Aubrac

Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Prades-d'Aubrac et ypperlig sted å reise. Dette er noen av områdets mest praktfulle særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Paredous-parken (8,6 km)
 • Aubrac botaniske hage (9 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Prades-d'Aubrac

Fly til Rodez (RDZ-Marcillac), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 41,2 km unna sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du bestille fly til Mende (MEN-Brenoux), som ligger 44,5 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Prades-d'Aubrac, FR?

I 2019 har vi 106 feriehus du kan velge blant i nærheten av Prades-d'Aubrac. Med blant annet 41 Hus og 14 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Prades-d'Aubrac finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Prades-d'Aubrac?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Prades-d'Aubrac. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Monaco-tårnet: 283 ferieboliger
 • Cévennes nasjonalpark: 822 ferieboliger
 • Aubrac botaniske hage: 265 ferieboliger
 • Place du Général-de-Gaulle: 238 ferieboliger
 • Church of St. Matthew: 252 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Prades-d'Aubrac på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Prades-d'Aubrac?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 41 Hus i Prades-d'Aubrac. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Prades-d'Aubrac, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 14 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 3 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 24 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Prades-d'Aubrac?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 37 ferieboligene med basseng vi har i Prades-d'Aubrac. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Utforsk reisemål rundt Prades-d'Aubrac