Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Blars

Opplev den unike karakteren til Blars ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Blars

Håper du å finne severdigheter å utforske når du er i byen? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og opplev alt det som gjør Blars så unikt. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum:

  • Musee Cuzals (5,2 km)
  • Dyreparken i Gramat (20,6 km)

Hvor bør jeg bo ved Blars, FR?

I 2019 har vi 286 feriehus du kan velge blant i nærheten av Blars. Med blant annet 193 Hus og 6 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Blars finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Blars?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 193 Hus i Blars. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Blars, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 6 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 8 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 34 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Blars?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 126 ferieboligene med basseng vi har i Blars. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.