Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Usson-du-Poitou

Opplev den unike karakteren til Usson-du-Poitou ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Usson-du-Poitou

Har du lyst å finne severdigheter å utforske i området? Ta en tur ut fra ferieboligen og utforsk alt Usson-du-Poitou har å by på. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

 • Val de Vienne-racerbane (12,1 km)
 • La vallée des Singes (18,5 km)
 • La Planete des Crocodiles (21,7 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Usson-du-Poitou

Fly til Poitiers (PIS-Biard), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 38 km unna sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Usson-du-Poitou, FR?

I 2019 har vi 56 feriehus du kan velge blant i nærheten av Usson-du-Poitou. Med blant annet 22 Hus og 2 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Usson-du-Poitou finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Usson-du-Poitou?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Usson-du-Poitou. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Poitiers stasjon: 210 ferieboliger
 • Lussac les Chateaux broruiner: 112 ferieboliger
 • Universitetet i Poitiers: 172 ferieboliger
 • Ligugé stasjon: 204 ferieboliger
 • La Sabline forhistoriske museum: 112 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Usson-du-Poitou på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Usson-du-Poitou?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 22 Hus i Usson-du-Poitou. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Usson-du-Poitou, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 2 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 20 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 20 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Usson-du-Poitou?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 35 ferieboligene med basseng vi har i Usson-du-Poitou. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.