Hvor bør jeg bo ved Struer, DK?

I 2019 har vi 332 feriehus du kan velge blant i nærheten av Struer. Med blant annet 326 Hus og 5 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Struer finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Struer?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 326 Hus i Struer. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Struer, finner du:

 • Ettromsleiligheter: 5 selvforsynte ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 5 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Struer?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 2 ferieboligene med basseng vi har i Struer. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Struer og området rundt venter på deg med sine kunstgallerier

  Reis til Struer og nyt områdets monumenter, kunst og interessante museer. Noe av det som er mest populært med byen er at den har flotte golfbaner. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

  Opplev den fantastiske naturen i Struer

  Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil du få den perfekte ferien i Struer. Her er noen av områdets mest praktfulle severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Venø (11,4 km)
  • Jegindø (20 km)