Hvor bør jeg bo ved Machete, PR?

I 2019 har vi 15 feriehus du kan velge blant i nærheten av Machete. Med blant annet 13 Hus og 2 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Machete finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Machete?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Machete. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Puerto Rico museum for nasjonalgarden: 30 ferieboliger
  • Maunabo fyrtårn: 160 ferieboliger
  • San Cristobal Canyon: 38 ferieboliger
  • Casa Natal Luis Munoz Rivera: 59 ferieboliger
  • Coamo Springs: 67 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Machete på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Machete?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 13 Hus i Machete. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Machete, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Machete?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 11 ferieboligene med basseng vi har i Machete. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.