Hvor bør jeg bo ved South Bank, London?

I 2018 har vi 675 feriehus du kan velge blant i nærheten av South Bank. Med blant annet 605 leiligheter og 66 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av South Bank finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker South Bank?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i South Bank. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • London Waterloo stasjon: 11 909 ferieboliger
 • London (QQW-Waterloo Train Station): 12 123 ferieboliger
 • London Waterloo East stasjon: 11 910 ferieboliger
 • Coca-Cola London Eye: 12 123 ferieboliger
 • Hyde Park: 12 219 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i South Bank på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i South Bank?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 605 leiligheter i South Bank. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i South Bank, finner du:

 • Hus: 66 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i South Bank?

Absolutt! Homeaway har 163 ferieboliger i sentrum til leie i South Bank. Du har også mange andre muligheter i South Bank og omegn, som:

 • På en golfresort: 16 ferieboliger
 • I en landsby: 9 ferieboliger
 • Ved vannet: 5 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i South Bank?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 1 ferieboligene med sauna vi har i South Bank. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  South Bank venter på deg med vakre elver

  Områdets arkitektur og museer er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til South Bank. Denne byen har et trivelig elveområde, spennende guidede turer og spennende butikker, og er dessuten kjent for de fotgjengervennlige gatene og den hyggelige lokalbefolkningen. For litt kultur kan du besøke Tate Modern, Globe Theatre eller Royal National Theatre. Ønsker du deg god plass når du skal på familieferie, vennetur eller ferie med kjæresten? Ferieboliger har ofte både fullt utstyrt kjøkken, adskilt spiseområde og fasiliteter for å vaske klær.

  Attraksjoner i og rundt South Bank

  Skal du besøke South Bank for første gang, og lurer på hva du bør gjøre der? Blant de lokale attraksjonene finner du London Dungeon, Coca-Cola London Eye og Sea Life London Aquarium. Ikke gå glipp av landemerker som London Bridge og HMS Belfast eller unike kulturelle severdigheter som Tate Modern og Globe Theatre. Benytt deg av de flotte strendene, som Thames Barrier Park, og flotte grønne områder som Sky Garden og South Park. Du kan tilbringe en dag med shopping på Southbank Centre Book Market og Hay's Galleria. Har du planer om å se en kamp eller delta på et arrangement? Skaff deg billetter til Olympisk stadion eller O2 Arena. Wimbledon tennisklubb, Twickenham stadion og Lincoln's Inn Fields er noen av stedene i området med morsomme aktiviteter. Andre populære steder å besøke er for eksempel Royal National Theatre, Southbank Centre og London City Hall.