Finn sted – Porto Rotondo

Hvor bør jeg bo ved Porto Rotondo, IT?

I 2018 har vi 1 862 feriehus du kan velge blant i nærheten av Porto Rotondo. Med blant annet 941 leiligheter og 461 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Porto Rotondo finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Porto Rotondo?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Porto Rotondo. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Ira strand: 3 509 ferieboliger
 • San Lorenzo-kirken: 3 455 ferieboliger
 • Cervo Hotel, Costa Smeralda Resort: 2 674 ferieboliger
 • Le Saline-stranden: 3 512 ferieboliger
 • Garibaldi Capreras kompendium: 2 577 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Porto Rotondo på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Porto Rotondo?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 941 leiligheter i Porto Rotondo. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Porto Rotondo, finner du:

 • Hus: 461 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 348 selvforsynte ferieboliger
 • Gods: 16 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som gårdshus og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig på en golfresort i Porto Rotondo?

Absolutt! Homeaway har 601 ferieboliger på en golfresort til leie i Porto Rotondo. Du har også mange andre muligheter i Porto Rotondo og omegn, som:

 • På stranden: 583 ferieboliger
 • I en landsby: 197 ferieboliger
 • På landsbygda: 146 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Porto Rotondo?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 20 ferieboligene med sauna vi har i Porto Rotondo. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Opplev unike omgivelser med en flott marina i Porto Rotondo

  Nyt blant annet monumenter når du drar til Porto Rotondo. De som reiser hit setter stor pris på det avslappende mijøet i byen. Når du drar hit vil du dessuten få vakre strender, herlige båtturer og sjøutsikt. Noen av toppattraksjonene i området er Oblia nasjonale arkeologiske museum, San Simplicio-basilikaen og Bears Rock. Vurder å leie en feriebolig under oppholdet. Mange av utleieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom, satelitt- eller kabel-TV og adskilt spiseområde.

  Attraksjoner i og rundt Porto Rotondo

  Ser du etter ting du kan gjøre når du skal til Porto Rotondo? Besøkende som er på leting etter kulturelle opplevelser i nærheten, kan ta turen til San Simplicio-basilikaen og Bears Rock, eller få en lærerik ettermiddag med et besøk til Oblia nasjonale arkeologiske museum. Er du klar for å slikke litt sol, er La Marinella-stranden og Ira strand fine steder å dra. Portisco marina, Port of Golfo Aranci og Port of Olbia er noen av stedene i området med morsomme aktiviteter. Ta en tur til La Maddalena nasjonalpark, Cala Sabina-stranden og Spiaggia di Rena Bianca under oppholdet ditt. Du kan legge Cala Sassari-stranden, Bianca-stranden og Sos Aranzos-stranden til på lista over steder du bør besøke.