Hvor bør jeg bo ved Gurjevsk, RU?

I 2019 har vi 12 feriehus du kan velge blant i nærheten av Gurjevsk. Med blant annet 10 Ettromsleiligheter og 10 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Gurjevsk finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Gurjevsk?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Gurjevsk. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Guryevsk Station: 47 ferieboliger
  • Neuhausen slott: 47 ferieboliger
  • Kaliningrad West Station: 48 ferieboliger
  • Nivenskoye Station: 41 ferieboliger
  • Friedland-porten museum: 46 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Gurjevsk på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Ettromsleiligheter i Gurjevsk?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 10 Ettromsleiligheter i Gurjevsk. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Gurjevsk, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 10 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Gurjevsk?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 8 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Gurjevsk. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.