Guide til reisemålet

Jonesborough vil trollbinde deg med sin romantiske stemning

Reis til Jonesborough og nyt områdets historie, arkitektur og kirker. De som reiser hit setter stor pris på de romantiske omgivelsene i byen. Når du drar hit vil du dessuten få spennende butikker, artige festivaler og hyggelige kaféer. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Jonesborough

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Jonesborough det perfekte reisemål. Dette er noen av områdets mest iøynefallende særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Erwin fottursti (19,2 km)
  • Warriors' Path delstatspark (22,4 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Jonesborough

Flyplassen som ligger nærmest er Tri-Cities, Tennessee (TRI-Tri-Cities regionale flyplass). Den ligger 21,6 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Jonesborough, TN, US?

I 2019 har vi 265 feriehus du kan velge blant i nærheten av Jonesborough. Med blant annet 131 Hus og 15 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Jonesborough finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Jonesborough?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Jonesborough. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Bristol Regional Medical Center: 146 ferieboliger
  • The Virginian golfklubb: 148 ferieboliger
  • Bristol Motor Speedway (motorsportbane): 276 ferieboliger
  • East Tennessee delstatsuniversitet: 151 ferieboliger
  • Andrew Johnson National Historic Site: 73 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Jonesborough på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Jonesborough?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 131 Hus i Jonesborough. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Jonesborough, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 15 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 77 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 77 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Jonesborough?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 31 ferieboligene med basseng vi har i Jonesborough. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.