Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Bussiere-Galant

Oppdag den unike sjarmen til Bussiere-Galant med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Musee National Adrien Dubouche og St. Michel-des-Lions kirke er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Bussiere-Galant

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Bussiere-Galant et ypperlig sted å reise. Dette er noen av områdets mest bemerkelsesverdige særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Parc Naturel Regional Perigord (22,2 km)
 • Jardin de l'Eveche (29 km)
 • Champ de Juillet-parken (29,5 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Bussiere-Galant

Flyplassen som ligger nærmest er Limoges (LIG-Limoges internasjonale flyplass). Herfra er det bare 29 km til sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, er det også mulig å fly til Perigueux (PGX), som ligger 50,3 km unna.

Dersom du heller vil reise med tog, er hovedstasjonen Bussière-Galant stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Bussiere-Galant, FR?

I 2019 har vi 162 feriehus du kan velge blant i nærheten av Bussiere-Galant. Med blant annet 55 Hus og 16 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Bussiere-Galant finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Bussiere-Galant?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Bussiere-Galant. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Bussière-Galant stasjon: 442 ferieboliger
 • Limoges stasjon: 157 ferieboliger
 • Chateau de Chalucet: 171 ferieboliger
 • Limoges katedral: 155 ferieboliger
 • Pierre-Buffière stasjon: 181 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Bussiere-Galant på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Bussiere-Galant?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 55 Hus i Bussiere-Galant. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Bussiere-Galant, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 16 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 4 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 46 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Bussiere-Galant?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 105 ferieboligene med basseng vi har i Bussiere-Galant. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.