Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Istia d'Ombrone

Oppdag den unike sjarmen til Istia d'Ombrone med en privat feriebolig som utgangspunkt. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Istia d'Ombrone

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Istia d'Ombrone et ypperlig sted å reise. Dette er et par av områdets mest bemerkelsesverdige naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Maremma naturpark (18 km)
  • Marina di Alberese (19,2 km)
  • Talamone-stranden (24,8 km)

Hvor bør jeg bo ved Istia d'Ombrone, IT?

I 2019 har vi 463 feriehus du kan velge blant i nærheten av Istia d'Ombrone. Med blant annet 131 Hus og 175 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Istia d'Ombrone finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Istia d'Ombrone?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 131 Hus i Istia d'Ombrone. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Istia d'Ombrone, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 175 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 73 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 3 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Istia d'Ombrone?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 304 ferieboligene med basseng vi har i Istia d'Ombrone. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.