Hvor bør jeg bo ved Istia d'Ombrone, IT?

I 2019 har vi 405 feriehus du kan velge blant i nærheten av Istia d'Ombrone. Med blant annet 161 Ettromsleiligheter og 161 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Istia d'Ombrone finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Ettromsleiligheter i Istia d'Ombrone?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 161 Ettromsleiligheter i Istia d'Ombrone. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Istia d'Ombrone, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 161 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 125 selvforsynte ferieboliger
 • Gårdshus: 56 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Villaer og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Istia d'Ombrone?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 254 ferieboligene med basseng vi har i Istia d'Ombrone. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Istia d'Ombrone

  Oppdag den unike sjarmen til Istia d'Ombrone med en privat feriebolig som utgangspunkt. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

  Opplev den fantastiske naturen i Istia d'Ombrone

  Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Istia d'Ombrone et ypperlig sted å reise. Dette er et par av områdets mest bemerkelsesverdige naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Maremma naturpark (18 km)
  • Marina di Alberese (19,2 km)
  • Talamone-stranden (24,8 km)