Hvor bør jeg bo ved Rundle Cliffs Lodge, Canmore?

I 2019 har vi 34 feriehus du kan velge blant i nærheten av Rundle Cliffs Lodge. Med blant annet 18 Hus og 16 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Rundle Cliffs Lodge finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Rundle Cliffs Lodge?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Rundle Cliffs Lodge – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

  • Three Sisters Mountain Village: 27 ferieboliger
  • Cougar Creek: 439 ferieboliger
  • Silvertip: 376 ferieboliger
  • Eagle Terrace: 255 ferieboliger
  • Quarry Pines: 25 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Rundle Cliffs Lodge?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 18 Hus nær Rundle Cliffs Lodge. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Rundle Cliffs Lodge, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 16 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Rundle Cliffs Lodge?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 2 ferieboligene med basseng vi har nær Rundle Cliffs Lodge. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

    Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Rundle Cliffs Lodge?

    Ja, Homeaway har et utvalg av 34 ferieboliger med onlinebooking og 29 med øyeblikkelig bekreftelse nær Rundle Cliffs Lodge. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Rundle Cliffs Lodge!