Hvor bør jeg bo ved Logroño, ES?

I 2018 har vi 112 feriehus du kan velge blant i nærheten av Logroño. Med blant annet 59 leiligheter og 16 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Logroño finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Logroño?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Logroño. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Logroño stasjon: 150 ferieboliger
 • Santiago el Real kirke: 150 ferieboliger
 • San Bartolome kirke: 150 ferieboliger
 • El Campo de Logrono: 155 ferieboliger
 • Santa Maria de Palacio kirke: 148 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Logroño på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Logroño?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 59 leiligheter i Logroño. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Logroño, finner du:

 • Hus: 16 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 5 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig på en golfresort i Logroño?

Absolutt! Homeaway har 45 ferieboliger på en golfresort til leie i Logroño. Du har også mange andre muligheter i Logroño og omegn, som:

 • I sentrum: 36 ferieboliger
 • Ved fjellet: 34 ferieboliger
 • Ved skibakkene: 25 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Logroño?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 1 ferieboligene med sauna vi har i Logroño. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Logroño vil trollbinde deg med sine festivaler

  Nyt områdets historie, livemusikk og festivaler med en feriebolig i Logroño. Byen ønsker sine besøkende velkommen med et stort utvalg av vin, monumenter og nydelige kirker. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

  Attraksjoner i og rundt Logroño

  Ser du etter ting du kan gjøre når du skal til Logroño? Ikke gå glipp av landemerker som Concatedral Santa Maria de La Redonda og Santiago el Real kirke eller unike kulturelle severdigheter som Museo de la Rioja og Casa de Las Ciencias. Har du lyst å oppleve en kamp eller et arrangement? Da bør du kjøpe billetter til Campo Activo. Ta en tur til Bodegas Franco Españolas, Karting Rioja eller El Campo de Logrono hvis du har lyst å oppleve noen av de virkelig morsomme aktivitetene byen har å by på. Når du først er i byen, bør du også legge inn et besøk til Santa Maria de Palacio kirke, San Bartolome kirke eller Ermita de San Gregorio.