Guide til reisemålet

Besøkende elsker Saint-Felix-Lauragais med sine historiske plasser

Områdets historie og monumenter er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Saint-Felix-Lauragais. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Saint-Felix-Lauragais

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Saint-Felix-Lauragais et supert sted å reise. Dette er et par av områdets mest bemerkelsesverdige severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Canal du Midi museum og hage (9,6 km)
  • Canal du Midi museum og hage (9,6 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Saint-Felix-Lauragais

Flyplassen som ligger nærmest er Castres (DCM-Mazamet). Den ligger 33,3 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, er det også mulig å fly til Carcassonne (CCF-Pays Cathare), som ligger 42,1 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Saint-Felix-Lauragais, FR?

I 2019 har vi 190 feriehus du kan velge blant i nærheten av Saint-Felix-Lauragais. Med blant annet 73 Hus og 20 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Saint-Felix-Lauragais finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Saint-Felix-Lauragais?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Saint-Felix-Lauragais. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Église Saint-Félix: 414 ferieboliger
  • Château de Saint-Félix-Lauragais: 419 ferieboliger
  • Labastide-d'Anjou stasjon: 479 ferieboliger
  • Magrin-slottet: 351 ferieboliger
  • Vernet-d'Ariege stasjon: 385 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Saint-Felix-Lauragais på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Saint-Felix-Lauragais?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 73 Hus i Saint-Felix-Lauragais. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Saint-Felix-Lauragais, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 20 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 6 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 39 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Saint-Felix-Lauragais?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 131 ferieboligene med basseng vi har i Saint-Felix-Lauragais. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.