Hvor bør jeg bo ved Cape Girardeau, MO, US?

I 2018 har vi 10 feriehus du kan velge blant i nærheten av Cape Girardeau. Med blant annet 5 Ettromsleiligheter og 5 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Cape Girardeau finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Ettromsleiligheter i Cape Girardeau?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 5 Ettromsleiligheter i Cape Girardeau. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Cape Girardeau, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 5 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 4 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Cape Girardeau?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 9 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Cape Girardeau. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Nyt Cape Girardeaus landskap med vakre elver

  Nyt blant annet historie når du drar til Cape Girardeau. Den hyggelige lokalbefolkningen er også noe de som reiser hit setter pris på. Byen kan dessuten by på et trivelig elveområde, et levende studentmiljø og flotte restauranter. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

  Sightseeing i og rundt Cape Girardeau

  Håper du på å finne de beste tingene å se og gjøre under oppholdet ditt? Ta en tur ut fra ferieboligen og utforsk alt som gjør Cape Girardeau til et så morsomt sted å feriere. Dette er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger under 5 mil unna sentrum:

  • Cape Splash Family Aquatic Center (1,2 km)
  • Lazy L Safari Park (5,8 km)
  • Steele Crest Winery (10,9 km)

  Opplev den fantastiske naturen i Cape Girardeau

  Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Cape Girardeau det perfekte reisemål. Dette er et par av områdets mest praktfulle særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Litz Park (8,9 km)
  • Anna bypark (33 km)