Guide til reisemålet

Mersin vil trollbinde deg med sine urbane omgivelser

Nyt blant annet kirker når du drar til Mersin. De urbane omgivelsene er også noe de som reiser hit setter pris på. Byen kan dessuten by på hyggelige kaféer, sjøutsikt og flotte skoger. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Mersin

Er du på jakt etter ting å gjøre under oppholdet ditt? Ta en tur ut fra ferieboligen og opplev alt det som er så gøy med Mersin. Her er noen av de beste attraksjonene å se, som alle ligger under 5 mil fra sentrum av byen:

  • Mersin Lunapark (22,7 km)
  • Mersin Deniz-parken (22,8 km)
Transport

Transport i og rundt Mersin

Flyplassen som ligger nærmest er Adana (ADA-Sakirpasa). Den ligger 69,6 km unna sentrum.

Dersom du reiser med tog, er hovedstasjonen Mersin sentralstasjon.

Hvor bør jeg bo ved Mersin, TR?

I 2019 har vi 4 feriehus du kan velge blant i nærheten av Mersin. Med blant annet 3 Leiligheter/sameie og 3 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Mersin finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Mersin?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 3 Leiligheter/sameie i Mersin. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Mersin, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 3 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med klimaanlegg i Mersin?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med klimaanlegg for deg blant alle de 2 ferieboligene med klimaanlegg vi har i Mersin. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.