Hvor bør jeg bo ved Warszawa, PL?

I 2018 har vi 998 feriehus du kan velge blant i nærheten av Warszawa. Med blant annet 954 leiligheter og 25 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Warszawa finner du på HomeAway.

Hvilket område er best å bo i når man reiser til Warszawa?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over områdene i Warszawa med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Gamlebyen: 232 ferieboliger
 • Okęcie: 74 ferieboliger
 • Nowa Praga: 229 ferieboliger
 • Śródmieście Południowe: 361 ferieboliger
 • Sielce: 55 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre områder.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Warszawa?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Warszawa. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Warszawa Wschodnia stasjon: 1 007 ferieboliger
 • Warszawa Praga stasjon: 1 010 ferieboliger
 • Warszawa Ochota stasjon: 1 004 ferieboliger
 • Warszawa Zachodnia stasjon: 898 ferieboliger
 • Warszawa Ursus stasjon: 999 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Warszawa på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Warszawa?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 954 leiligheter i Warszawa. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Warszawa, finner du:

 • Hus: 25 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Warszawa?

Absolutt! Homeaway har 133 ferieboliger i sentrum til leie i Warszawa. Du har også mange andre muligheter i Warszawa og omegn, som:

 • På en golfresort: 9 ferieboliger
 • På landsbygda: 5 ferieboliger
 • Ved skibakkene: 3 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Warszawa?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 5 ferieboligene med sauna vi har i Warszawa. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Rakowiec venter på deg med sin luksus

  Reis til Rakowiec og lei en feriebolig og opplev stedet på sitt aller beste. Byen er kjent for den hyggelige lokalbefolkningen og den luksuriøse stemningen, og i tillegg kan du nyte gode skiforhold, koselige kaffebarer og et fantastisk uteliv når du reiser hit. Noen av toppattraksjonene i området er Lazienki-parken, Det kongelige slott og Torget i gamlebyen. Ønsker du deg god plass når du skal på familieferie, vennetur eller ferie med kjæresten? Ferieboliger har ofte både fullt utstyrt kjøkken, adskilt spiseområde og fasiliteter for å vaske klær.

  Attraksjoner i og rundt Rakowiec

  Lurer du på hva du bør se når du besøker Rakowiec? Besøkende som er på leting etter kulturelle opplevelser i nærheten, kan ta turen til Det kongelige slott og Torget i gamlebyen eller få en lærerik kveld ved å dra til Museum for Warzsawa-opprøret eller Nasjonalmuseet. Benytt deg av den vakre naturen ved å ta en tur til Lazienki-parken. De som liker vinteraktiviteter finner Szczesliwice skibakke i byen. Ta en shoppingtur til Blue City, Galeria Mokotow kjøpesenter og Galeria Centrum. Har du lyst å oppleve en kamp eller et arrangement? Da bør du kjøpe billetter til National stadion. Andre steder du bør få med deg når du er i området, er Kultur- og vitenskapspalasset, Grand Theatre og Presidentpalasset.