Hvor bør jeg bo ved Polen?

I 2018 har vi 4 640 feriehus du kan velge blant i nærheten av Polen. Med blant annet 3 145 Ettromsleiligheter og 3 139 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Polen finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære reisemålene i Polen?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Polen, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Sopot: 321 ferieboliger
 • Gdansk: 345 ferieboliger
 • Sopot strand: 418 ferieboliger
 • Krakow: 682 ferieboliger
 • Warszawa: 1 195 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Polen! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Polen?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Polen med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Sopot: 321 ferieboliger
 • Gdansk: 345 ferieboliger
 • Krakow: 682 ferieboliger
 • Warszawa: 1 195 ferieboliger
 • Gdynia: 373 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Er det mulig å finne ferieboliger i nærheten når jeg flyr til Polen?

Ja, selvfølgelig! Utleierne våre tilbyr et stort utvalg av selvforsynte ferieboliger nær flyplassene. Blant flyplassene med et bredt utvalg av selvforsynte ferieboliger i Polen, finner du:

 • Szczytno (SZY – Szczytno – Szymany internasjonale flyplass): 38 selvforsynte ferieboliger
 • Koszalin (OSZ): 134 selvforsynte ferieboliger
 • Gdansk (GDN-Lech Walesa): 363 selvforsynte ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du leter etter ferieboliger i nærheten av andre flyplasser.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Polen?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Polen. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Sopot strand: 418 ferieboliger
 • Rådhuset i Gdánsk: 341 ferieboliger
 • Gdánsk kran: 338 ferieboliger
 • Sopot molo: 419 ferieboliger
 • Det gamle rådhuset i Gdánsk: 342 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Polen på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie i Polen

Polen er blitt et stadig mer ettertraktet feriemål på grunn av sitt varierte landskap som veksler mellom tette skoger, spektakulære fjell, vakre horisonter og hvite badestrender. Polen kan by på noe for alle.

Severdigheter i nærheten av ditt feriehus i Polen

Warszawa og Krakow er blant de mest fantastiske byene i Polen. Etter 2. verdenskrig, var hovedstaden Warszawa nesten jevnet med jorden, med unntak av en slående vakker gamleby. I dag er byen gjenreist, i klassisistisk stil. Det er imidlertid Krakow som er Polens ”kulturelle hovedstad”, og gamlebyen bugner av storslåtte kirker, samt et av de største markedene i Europa fra middelalderen. For en mer dempet opplevelse, kan man også ta turen til Auschwitz utenfor byen. Også Gdansk er vel verd et besøk, som ligger ved sjøen, og utgjør en gyllen kombinasjon av strandliv og kulturelle undere.

Fritidsaktiviteter i nærheten av din feriebolig i Polen

Polen byr på et vell av muligheter med sitt varierte landskap. For fugletittere er Polen som et lite paradis på jord, det gjelder både for sjøregionen, Wielkopolska, og Podlachia. I Malopolskie finner du spektakulære fjell, gamle saltgruver og hulemalerier, som er vel verdt å utforske for de eventyrlystne. Hvis du reiser rundt i Polen vil du få øye på flere spektakulære slott – dette har gjort agroturisme stadig mer populært, perfekt for dem som er ekstra interessert i kulturhistorie. De beste shoppingmulighetene finner du nok i de største byene, mens markeder er veldig populært flere steder – dette gjelder både matmarkeder og boder som selger alt fra hummer til kanari.

Spis & drikk på ferie i Polen

Selv om Polen nyter ryktet som ”vodkaens fødested”, er det likevel øl som dominerer landet mest. I enkelte regioner finner du restauranter som likner vertshus som serverer tradisjonell mat. Det polske kjøkken er nokså rikt, og kan servere både piroge (brød med fyll) og bigos (kjøtt- og kålstuing), for å nevne noe.

Utforsk reisemål rundt Polen

Pommerske voivodskap
847 ferieboliger
Vestpommerske voivodskap
1 414 ferieboliger
Lillepolen
776 ferieboliger
Wysokie Mazowieckie
1 231 ferieboliger
Storpolske voivodskap
146 ferieboliger
Nedre Schlesia
125 ferieboliger
Podlaskie voivodskap
86 ferieboliger
Ermland-Masuria
304 ferieboliger
Subkarpatiske voivodskap
15 ferieboliger
Kujaviskpommerske voivodskap
39 ferieboliger
Lubusz voivodskap
38 ferieboliger
Schlesiske voivodskap
759 ferieboliger
Opole voivodskap
47 ferieboliger
Mecklenburg - Vest-Pommern
24 940 ferieboliger
Sentralböhmen
103 ferieboliger
Sachsen
1 930 ferieboliger
Brandenburg Region
1 859 ferieboliger
Banská Bystrica
34 ferieboliger
Lviv Oblast
141 ferieboliger
Kaliningradskaya Oblast
57 ferieboliger